​TEKSTILER og STOFFER tilbydes

​Hos Hvidberg Stoffer & Skrædderi er vi Nordens største klædevareforretning. Vi tilbyder et stort udvalg af tekstiler og stoffer af høj kvalitet i København. For at sikre kvaliteten rejser Ulrik Hvidberg selv ud i Europa og udvælger tekstilerne, som med få undtagelser er af europæisk oprindelse samt produceret i Europa. Vi tilbyder desuden enkelte tekstiler, der er importeret via silkevejen.

Få vejledning til tekstiler og stoffer

Alle kunder er velkomne hos os. Vi har private sy-selv-kunder, men også mange kunder fra mode-, design- samt underholdningsbranchen generelt. Kendte som kongelige lægger ofte vejen forbi forretningen.

Uanset hvem du er og hvilket behov du måtte have i forbindelse med at finde de helt rigtige tekstiler, er du velkommen i forretningen på Løngangsstræde i København.

Qua vores lange erfaring i klædevarebranchen har vi oparbejdet en omfattende viden om alt fra tekstiler til kundepleje, hvorfor vi med stolthed og engagement byder dig velkommen i forretningen.

Her får du kompetent vejledning til tekstiler og stoffer, ligesom vi gerne deler ud af vores ekspertise og kreative idéer.​

Kontakt os i dag og hør mere

Vi sender gerne prøver på diverse tekstiler af sted til dig. Så uanset om du har mulighed for at komme forbi butikken eller ej, ser vi frem til at yde den bedste service.

For yderligere oplysninger om vores tekstiler og stoffer, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 13 56 70. eller på e-mail:salg@hvidbergstoffer.dk.

old-typical-phone  Kontakt os her​

hvis du har spørgsmål, eller ønsker

prøver af vores sortiment

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,8 ud af 5 stjerner

Baseret på over 26 anmeldelser fra Facebook

​​Hvidberg Stoffer & Skrædderi

Løngangsstræde 25

1468 København K

​Telefon: 33 13 56 70

E-mail: salg@hvidbergstoffer.dk

Åbningstider

Normale åbningstider:

Stof salg til private:

Mandag - fredag: 

10.00 - 17.00

Lørdag:

10-14

Skrædderi:

Måltagning, prøvning og afhentning efter aftale.

Grossist kunder:

Uden for åbningstider efter aftale.

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på​ Facebook

Følg os på Facebook​​