​TEKSTILER & STOFFER

​I. W. Hvidberg er Nordens største klædevareforretning. Vi tilbyder et stort udvalg af tekstiler og stoffer af høj kvalitet. For at sikre kvaliteten rejser Ulrik Hvidberg selv ud i Europa og udvælger tekstilerne, som med få undtagelser er af europæisk oprindelse samt produceret i Europa.

Vi tilbyder desuden enkelte tekstiler, der er importeret via silkevejen.

Du er mere end velkommen

Alle kunder er velkomne hos os. Vi har private sy-selv-kunder, men også mange kunder fra mode-, design- samt underholdningsbranchen generelt. Kendte som kongelige lægger ofte vejen forbi forretningen.

Uanset hvem du er og hvilket behov du måtte have i forbindelse med at finde de helt rigtige tekstiler, er du velkommen i forretningen på Løngangsstræde i København.

Inspiration til syprojektet

Qua vores lange erfaring i klædevarebranchen har vi oparbejdet en omfattende viden om alt fra tekstiler til kundepleje, hvorfor vi med stolthed og engagement byder dig velkommen i forretningen.

Her får du kompetent vejledning, ligesom vi gerne deler ud af vores ekspertise og kreative idéer.​

Prøver på tekstiler og stoffer​

Vi sender gerne prøver på diverse tekstiler af sted til dig. Så uanset om du har mulighed for at komme forbi butikken eller ej, ser vi frem til at yde den bedste service.

For yderligere oplysninger om vores tekstiler og stoffer, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 13 56 70.​

old-typical-phone  Kontakt os her​

hvis du har spørgsmål, eller ønsker

prøver af vores sortiment

​​I. W. Hvidberg ApS

Løngangsstræde 25

1468 København K

Telefon: 33 13 56 70

E-mail: salg@hvidbergstoffer.dk

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på​ Facebook

Følg os på Facebook​​