SKRÆDDERSYET HABIT og MÅLKONFEKTION

​HosI. W. Hvidberg tilbyder vi "made to measure-habitter" i forskellige kvaliteter i København. I vores skrædderi tager vi mål til din kommende habit, så der ikke er tvivl om, at den er skabt til dig, når du iklæder dig den.

​​

​Vi hjælper dig med skræddersyet habit

Vi tager godt hånd om dig som kunde gennem processen, der også indebærer tre prøvninger samt tilretninger. Vi har også mulighed for at skræddersy habitten, så sættet får en helhed.

Vi har vores håndværk kært og går højt op i at skabe de mest klædelig habitter, uanset om de er til gommen eller businessmanden. Vi benytter altid højkvalitetsmaterialer til skræddersyet habit, hvorfor habitter fra I. W. Hvidberg er holdbare og beholder pasformen, selvom de bliver båret jævnligt.

Vi får produceret en del herrerskjorter ude i Europa, så vi har altid skjorter på lager til din habit. Men vi tilbyder også den skræddersyede løsning, så sættet bliver komplet.

Kontakt os for yderligere information​

Vi tilbyder skræddersyet habit i flere prisklasser. Kontakt os på telefon 33 13 56 70, eller på e-mail: salg@hvidbergstoffer.dk,  hvis du har spørgsmål angående din kommende habit.​​

old-typical-phone  Kontakt os her​

hvis du har spørgsmål, eller ønsker

prøver af vores sortiment

​​I. W. Hvidberg ApS

Løngangsstræde 25

1468 København K

Telefon: 33 13 56 70

E-mail: salg@hvidbergstoffer.dk

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på​ Facebook

Følg os på Facebook​​