Skrædder tilbyder udvikling af design

Hos Hvidberg tilbyder vi at konstruere mønstre og udvikle designs efter dine mål og ønsker i København. I tæt samarbejde med din skrædder, finder I passende mønstre og tekstiler, der er perfekte til formålet. Vi benytter kun højkvalitetsmaterialer.

Kreativ skrædder bevarer gamle dyder med moderne teknikker

Vores historie trækker spor langt tilbage – og vi har i skrædderiet og i forretningen bevaret en række af de gamle dyder og kombineret disse med ny kreativ tænkning og mere moderne teknikker og tendenser.​

Vores skrædderi er traditionsrigt og har gennem tiden kreeret rober og habitter til alt fra privatpersoner over kendisser og til kongelige. Vi gør en dyd ud af altid at yde vores bedste over for kunderne i skrædderiet.​

Vores skræddere har gennem årene kreeret mange stykker elegant tøj i alverdens tekstiler. Vi kan sørge for, at du er velklædt ned til mindste detalje og står naturligvis til rådighed, når dit næste stykke skræddersyede tøj skal kreeres.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Din skrædder står også klar til at vejlede eller besvare spørgsmål om stof eller skræddersyet tøj generelt. 

Kontakt os endelig på telefon 33 13 56 70 eller på mail: salg@hvidbergstoffer.dk,  så tager vi en god snak om dine tøjdrømme, og finder det perfekte stof til dig.

Vi er også gerne behjælpelige i vores skrædderi i København, hvis du søger et særligt mønster med den rette pasform.​

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på​ Facebook

​I. W. Hvidberg ApS  •  Løngangsstræde 25  •  1468 Kbh K  •  Telefon: 33 13 56 70  •  E-mail: salg@hvidbergstoffer.dk