SKRÆDDERSYET HABIT og MÅLKONFEKTION​

​Hos I. W. Hvidberg tilbyder vi "made to measure-habitter" i forskellige kvaliteter. I vores skrædderi tager vi mål til din kommende habit, så der ikke er tvivl om, at den er skabt til dig, når du iklæder dig den.

​​

​Vi hjælper dig med skræddersyet habit

Vi tager godt hånd om dig som kunde gennem processen, der også indebærer tre prøvninger samt tilretninger. Vi har også mulighed for at få skræddersyet habit, så sættet får en helhed.

Vi har vores håndværk kært og går højt op i at skabe de mest klædelig habitter, uanset om de er til gommen eller businessmanden. Vi benytter altid højkvalitetsmaterialer, hvorfor habitter fra I. W. Hvidberg er holdbare og beholder pasformen, selvom de bliver båret jævnligt.

Skjorte til habitten tilbydes hos os​

Vi får produceret en del herrerskjorter ude i Europa, så vi har altid skjorter på lager til din habit. Men vi tilbyder også den skræddersyede løsning, så sættet bliver komplet.

Kontakt os for yderligere information​

Vi tilbyder habitter i flere prisklasser. Kontakt os på telefon 33 13 56 70, eller på e-mail: salg@hvidbergstoffer.dk hvis du har spørgsmål angående skræddersyet habit.​

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jakke- model

​Jakke- detaljer​

Vest- model​​

​Vest- detaljer​

Bukser- model

​Bukser- detaljer

​​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på​ Facebook

​I. W. Hvidberg ApS  •  Løngangsstræde 25  •  1468 Kbh K  •  Telefon: 33 13 56 70  •  E-mail: salg@hvidbergstoffer.dk